terug naar home

Hoe kan ik als private equity investeerder de waarde en potentie van een bestaand bedrijf of merk vergroten?

Return on investment komt pas in zicht als het bedrijf of merk waarin je investeert aanzienlijk beter gaat presteren. Hoe kun je daarvoor zorgen zonder je te mengen in het dagelijks management?

Onze visie
Juist in een situatie waarin er met behulp van een kapitaalinjectie nieuwe stappen worden gezet, geeft een heldere merkidentiteit focus en daarmee grip op resultaat.

Onze oplossing
Bij het ontwikkelen of aanscherpen van een merkidentiteit kijken wij niet alleen naar wie je bent als bedrijf, maar ook naar wie je moet zijn om ambities waar te maken. Dat scherp krijgen en tastbaar maken, levert concrete oplossingen en handvatten op waarmee de organisatie zelf gericht aan de slag kan. Op deze manier draagt ieder besluit, iedere actie en iedere uiting bij aan (de waarde van) het merk.

Onze aanpak
1. In een sessie met het managementteam inventariseren wij de essentiële kenmerken van het bedrijf of merk. Die we koppelen aan concrete ambities en doelen: wat moet je uitstralen - en dus aantrekken - om die te verwezenlijken?
2. Daarnaast verdiepen wij ons in het bedrijf, de bedrijfscultuur, de markt, de bestaande merkperceptie enz.
3. Daarna gaan we alle informatie en inzichten ordenen. We brengen focus aan en definiëren verschillende oplossingsgebieden.
4. Hierover gaan we met het management in gesprek. Daarbij geven wij inzicht in de pijlers en potentie van de merkidentiteit. We duiden essentiële keuzes en consequenties. En we geven een doorkijkje naar mogelijke oplossingsrichtingen en uitwerkingen.
5. Na akkoord gaan we over tot productie en implementatie in nauwe samenwerking met de eigen medewerkers
Als investeerder bepaal je in samenspraak met het management of en hoe je betrokken wilt worden bij dit proces dat doorgaans 2-3 maanden in beslag neemt.

Wat levert het op?
Je benut de volle potentie van het bedrijf/merk en geeft sturing aan het resultaat.
+ Je krijgt inzicht in de reikwijdte

Meer weten?
Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor wie we dit doen

vragen waarbij wij kunnen helpen

thomas+broman

Cornelis Koningstraat 3a,
6862 CK Oosterbeek

Telefoon
06 - 21 26 35 54 (Paul Thomas)
06 - 30 23 94 83 (Saskia Broman)

E-mailadres info@thomasenbroman.nl