terug

Hoe betrek je medewerkers bij de bedrijfsidentiteit?

Medewerkers brengen je merk tot leven en zijn belangrijke ambassadeurs. Kleine bedrijven doen er daarom goed aan om hen persoonlijk te betrekken en met concrete voorbeelden te laten zien hoe zij de merkwaarden kunnen toepassen in hun dagelijks werk. Grote bedrijven worstelen vaak met het verankeren van merkwaarden in de organisatie. Ze investeren veel in internal branding. Van merkboeken en waardensessies tot complete interne campagnes. Wij kunnen daar prima bij helpen. Maar liever spannen we het paard vóór de wagen…

Onze visie
Je kunt waarden wel communiceren en stimuleren, maar niet opleggen. Alleen als de bedrijfsidentiteit en de bedrijfscultuur worden gedreven door dezelfde waarden, zullen ze elkaar echt versterken.

Onze oplossing
Wij draaien het om en kijken naar de waarden die mensen al van nature hebben. In hoeverre komen die overeen met de merkwaarden van het bedrijf en hoe kun je dat benutten?

Onze aanpak
Wij werken hiervoor nauw samen met HR-specialist HeyJij. Zij hebben een unieke methode voor het blootleggen, benutten en ontplooien van individuele kwaliteiten, die óók inzicht geeft in de waarden die medewerkers van nature hebben. Op basis daarvan laten wij zien wat de haalbaarheid en potentie is van de beoogde bedrijfsidentiteit, wat keuzes en consequenties zijn voor je merk én hoe je mens + merk met elkaar kunt verbinden.

Wat levert het op?

Je benut de volle potentie van de bedrijfsidentiteit én je medewerkers. Want mensen maken je merk!

+ Je weet hoe de bedrijfsidentiteit en de bedrijfscultuur zich tot elkaar verhouden en hoe je daar op kunt inspelen

+ Je kunt interne communicatie gericht insteken: minder kosten, meer impact

+ Je weet welke medewerkers gedreven worden door dezelfde (merk)waarden en daardoor goede (externe én interne) ambassadeurs zijn

+ Je weet wat de focus moet zijn bij arbeids­markt­communicatie en employer branding

+ Je kunt medewerkers ‘merkgericht’ selecteren, aansturen, ontwikkelen en beoordelen

+ Je werkt aan duurzame inzetbaarheid en weet medewerkers te binden aan je bedrijf

Voor wie we dit doen
thomas+broman

Cornelis Koningstraat 3a, 6862 CK Oosterbeek
Tel. 06 - 21 26 35 54 of 06 - 30 23 94 83.
Of mail naar info@thomasenbroman.nl