terug naar home

Wat voegt een merkidentiteit toe als ons bedrijf al succesvol is?

Opdrachtgevers uit het MKB vragen meestal niet om een merkidentiteit, maar ‘gewoon’ om effectieve communicatie. Als wij er zelf over beginnen bij bedrijven die al zeer succesvol zijn, vragen zij zich meestal af of ze wel een merkidentiteit nodig hebben. Of zoals onze klant Bredabest nuchter vaststelde: ‘daar ga ik echt geen pot pindakaas méér door verkopen’. Toch kan een heldere merkidentiteit je heel veel opleveren…

Onze visie

In de wereld van nu is communicatie pas relevant - en dus effectief - als duidelijk is waar je bedrijf of organisatie voor staat. Daarom zien wij ieder bedrijf als een merk en is een heldere merkidentiteit het begin- en eindpunt voor vrijwel iedere opdracht.

Onze oplossing

Wij kunnen je helpen met het scherp krijgen en tastbaar maken van de merkidentiteit in, die we vervolgens consequent doorvertalen naar alle communicatiemiddelen.

Onze aanpak

Wij inventariseren we de fundamentele kenmerken van je bedrijf en koppelen die aan jullie ambities: welke kenmerken heb je nodig om de bedrijfsdoelen te realiseren? De uitkomsten toetsen we zo mogelijk bij een aantal medewerkers en klanten. Daarna gaan we zaken ordenen en geven we je inzicht in de pijlers en de potentie van de merkidentiteit. We laten zien wat keuzes en consequenties zijn en ontwikkelen daarna op basis van de gemaakte keuzes alle benodigde communicatiemiddelen. Ook helpen wij je bij de praktische uitvoering - intern en extern - om de nieuwe merkidentiteit consequent toe te passen en maximaal te benutten.

Wat levert het op?

Door te laten zien welke waarden jouw bedrijf succesvol hebben gemaakt, kun je dat succes vasthouden én uitbouwen.

+ Je hebt een stevig fundament voor alle communicatie: efficiënt en effectief

+ Je trekt de juiste klanten, partners en medewerkers aan om je doelen te bereiken

+ Je hebt een heldere focus waardoor je betere keuzes maakt voor de koers van je bedrijf

+ Je benut de volle potentie van je bedrijf

+ Je voegt waarde toe aan je bedrijf

Voor wie we dit doen

vragen waarbij wij kunnen helpen

thomas+broman

Cornelis Koningstraat 3a,
6862 CK Oosterbeek

Telefoon
06 - 21 26 35 54 (Paul Thomas)
06 - 30 23 94 83 (Saskia Broman)

E-mailadres info@thomasenbroman.nl