wat je doet + wie je bent

dit zijn wij.

Twee zelfstandige specialisten in merkidentiteit en creatie, met een gedeelde visie en een gezamenlijke aanpak. Onze overtuiging? In de wereld van nu is communicatie pas relevant - en dus effectief - als duidelijk is waar je bedrijf of organisatie voor staat. Dat scherp krijgen én tastbaar maken, is onze kracht.

wie zijn jullie?

Dat is de vraag waar het om gaat. Wie ben je als bedrijf? Maar ook: wie moet je zijn om je doelen te bereiken? Als je dat uitstraalt, trek je de juiste klanten, partners en medewerkers aan om die doelen waar te maken. Het resultaat: een bedrijf van betekenis waar mensen zich graag mee verbinden!

Samen helpen wij bedrijven hun doelen te bereiken door zaken met elkaar te verbinden: strategie + ambitie + merkidentiteit + communicatie + medewerkers.

Paul Thomas en Saskia Broman zijn twee zelfstandige specialisten in merkidentiteit en creatie die geloven in de kracht van ‘en en’.
Samen helpen wij bedrijven hun doelen te bereiken door zaken met elkaar te verbinden: strategie + ambitie + merkidentiteit + communicatie + medewerkers.

Wij helpen je stap voor stap om je bedrijfsidentiteit scherp te krijgen én tastbaar te maken in de communicatie. Paul vertaalt die strategie en identiteit naar vorm en Saskia naar tekst. Samen zorgen wij dat het totaalplaatje klopt. Van de grote lijnen tot de kleinste details. En dat zorgt voor resultaat!

contact

Meer weten? Bel Paul Thomas of Saskia Broman.

Tel.
06 - 21 26 35 54 of 06 - 30 23 94 83.
Of mail naar
info@thomasenbroman.nl

thomas+broman

Cornelis Koningstraat 3a,
6862 CK Oosterbeek

Telefoon
06 - 21 26 35 54 (Paul Thomas)
06 - 30 23 94 83 (Saskia Broman)

E-mailadres info@thomasenbroman.nl